Úloha č.8 - Kryptopočty

4 in 3
Příspěvky: 1
Registrován: pon 30. říj 2017 15:37:11

Úloha č.8 - Kryptopočty

Příspěvekod 4 in 3 » úte 14. lis 2017 16:48:53

Dobrý den,
počítá se číslo 1 mezi prvočísla? Ve škole jsme si říkali, že se počítat může i nemusí.
Díky za odpověď.
Chytré cookies
Příspěvky: 3
Registrován: stř 01. lis 2017 18:07:15

Re: Úloha č.8 - Kryptopočty

Příspěvekod Chytré cookies » úte 14. lis 2017 16:54:53

Zkuste si to najít na internetu. Bohužel pravidla mi nedovolují říct vám to.
Píta (org)
Příspěvky: 112
Registrován: pát 04. zář 2015 9:15:17

Re: Úloha č.8 - Kryptopočty

Příspěvekod Píta (org) » úte 14. lis 2017 21:58:14

Myslím, že v tomto případě je výklad jasný a nesporný. :)
Chytré cookies
Příspěvky: 3
Registrován: stř 01. lis 2017 18:07:15

Re: Úloha č.8 - Kryptopočty

Příspěvekod Chytré cookies » stř 15. lis 2017 8:34:14

Ano, opravdu prvočísla jsou jen jedna

Zpět na “Otázky k úlohám”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 3 hosti