Ahoj, v úloze tři jsme dobře doplnili čísla avšak nevíme v jakém pořadí máme zadat 2 čísla oddělená od ostatních prvním řádku, záleží na tom jaké je pořadí nebo nezáleží?
Díky, nejsme ochotni riskovat správnost odpověďi, raději si počkáme až si budeme jistí správností odpověďi.
Váš LEGENDÁRNÍ Úsvit
Úloha 3
-
-
Re: Úloha 3
Hezký den, pokud má úloha více správných řešení, potom systém akceptuje všechna takováto řešení... Tak prima večer a ať vás hra baví!
-
Dobrý večer,
budete-li striktně dodržovat předepsanou formu odpovědi, nemůžete v zápise udělat chybu. Teď ještě aby bylo správné i vaše řešení...
Ať vás Brloh baví!
Petr Hanuš
budete-li striktně dodržovat předepsanou formu odpovědi, nemůžete v zápise udělat chybu. Teď ještě aby bylo správné i vaše řešení...

Ať vás Brloh baví!
Petr Hanuš
-
Děkuji moc, teď jsem se kvůli tomu vzbudil a jak jsem si to přečetl, tak jsem se rozhodl že to risknu a bylo to dobře. Bál jsem se testovat, jestli to skutečně bere všechny možnosti.
-
Aký je rozdiel medzi jednou a dvoma čiarkami, ktoré spájajú kruhy?
Dopredu ďakujeme.
Dopredu ďakujeme.
-
Dobrý den,
omlouvám se, ale myslím si, že v tomto ohledu je zadání zřejmé. Pokud bych reagoval jakkoliv jinak, radil bych, jak úlohu řešit. Otázku tedy ponechám bez přímé odpovědi...
Ať vás Brloh baví!
Petr Hanuš
omlouvám se, ale myslím si, že v tomto ohledu je zadání zřejmé. Pokud bych reagoval jakkoliv jinak, radil bych, jak úlohu řešit. Otázku tedy ponechám bez přímé odpovědi...
Ať vás Brloh baví!
Petr Hanuš